søndag 12. juli 2009

.:dag 2 - 12.07.09:.











Vi har funnet en ny lekeplass på campingen, det er visst der Storsjødyret bor! Den er litt mindre befolket og litt mindre størrelse på apparatene, noe som gjør at Vilde klarer å manøvrere den lille kroppen sin rundt på de fleste tingene helt alene! Her har hun klatret opp sklia helt selv!






I dag har vi også vært i Frösö Zoo ! Vi voksne var litt skeptiske, men alt i alt var det en strålende dag, bortsett fra pøsregnet! Heldigvis regnet det mest da vi satt ine i resturante og spiste pizza, bra timing!

Oskar var i storform, mens Vilde stort sett sov igjennom hele rundturen. Hun våknet ved tigerburet hvor det var en kar




som syns Vilde så ut som en god middag, han inntok jaktistilling og slikket seg om munnen.. godt det var et par gjerder i mellom!










Etter noen runder mellom ulver, løver, hyener, noen rare høns, dingoer, ku - gjeite - heste og antilopesorter av alle mulige slag havnet vi nede på tivoliet. ENda mer morro for Oskar, det var ikke så mye folk så han fikk kjøre flere karuseller helt alene!








Etter mange turer, mange lodd og forskjellige ting dro vi tilbake til hytta vår på campingen. Etter middag fikk vi besøk av noen vi kjenner som også er på ferie i Østersund! Sammen dro vi avgårde for å spille minigolf. Det var stålende vær (hahahah...) hele ettermiddagen og kvelden og vi koste oss med minigolf i det svenske sommerværet:





1 kommentar:

  1. Nifs tiger gitt! Så nå artig ut selv om det regna, håper dere får bedre vær etterhvert! Det var grilling på verandaen hjemme hos oss ;-)

    SvarSlett